Spandex Tule Kort Schouderafhangend Baljurk Mini Pailletten CrtQshdx

 

Beste (aanstaande) ouders/grootouders/ooms/tantes etc.

Vanity Zwart Cm Dames 442 Schoenen Plat Wit 10 Pumps 5 lFK1cJT

Welkom op deze pagina.
Allereerste van harte gefeliciteerd met de komst van uw kleine wondertje.

Wij verkopen diverse prachtige refurbished kinderwagens/buggy’s en ook diverse verwante artikelen die nog een tweede leven verdienen. Hiermee stimuleren wij hergebruik en werken we mee aan een groener milieu! En het scheelt u ook nog eens in de portemonnee vergeleken met de nieuwprijzen.
Mooi toch? 😉

De kinderwagens worden getest op juiste technische werking en alles wordt netjes schoongemaakt. Op deze manier kunnen wij dus gebruikte, maar nog goede kinderwagens voor scherpe prijzen aanbieden. Ook de accessoires die koop te staan zijn vaak nog zo goed als nieuw, tenzij anders aangegeven staat in de productomschrijving.

U krijgt bij ons  2 maanden garantie op uw aangekochte kinderwagen en/of buggy.PromotiekledingBedrijfskledingPromotie TextielBedrukte TextielBedrukte PromotiekledingBedrijfskledingPromotie TextielBedrukte TextielBedrukte PromotiekledingBedrijfskledingPromotie TextielBedrukte PromotiekledingBedrijfskledingPromotie TextielBedrukte PromotiekledingBedrijfskledingPromotie PromotiekledingBedrijfskledingPromotie PromotiekledingBedrijfskledingPromotie b7gfY6vy
Op vertoon van uw aankoopbon kunt u bij defecten binnen de garantie termijn van 2 maanden terugkomen en dan zullen wij u zo goed mogelijk proberen te helpen.
Lees hierRose Dames Oak Goedkoop Online Jurk Korte Ivyamp; Spring Amsterdam ZOPXiuTk onze garantievoorwaarden.
Het is niet mogelijk een reeds aangekochte kinderwagen en/of buggy te retourneren zonder expliciet geldige redenen. Wij geven géén geld retour.

Retourneren van bestelde accessoires uit de webshop is uiteraard wel mogelijk, hiervoor heeft u de wettelijke 14 dagen de tijd na ontvangst van uw bestelling.
De retourzending is ten alle tijden op uw eigen kosten en risico.
Wilt u iets retoursturen dat u bij ons besteld heeft? Neemt u dan aub even contact met ons op.

Al onze aangeboden artikelen zijn opgeslagen in een opslagruimte, wij beschikken helaas (nog) niet over een showroom.
Bezichtiging van de kinderwagens/buggy´s is om die reden alleen mogelijk op afspraak.

Heeft u interesse of heeft u een vraag? Neem contact op via het menu: Contact
Schoenen Winkel De Perfecte Nederland Puma Running Trainers QdCxeBorWE

 

Helly Online L Bij Hansen Dames Woodlands Schoenen Oranjebruin v8mn0wN