Fashion Ball Cotton Homme Top Dragon 2017 Novelty Tees Clothing D2EHY9eWI

 

Beste (aanstaande) ouders/grootouders/ooms/tantes etc.

Bordeaux Lamica Dames Laarzen Met Sleehak Sleehaklaarzen Resiska OiuPkXZ

Welkom op deze pagina.
Allereerste van harte gefeliciteerd met de komst van uw kleine wondertje.

Wij verkopen diverse prachtige refurbished kinderwagens/buggy’s en ook diverse verwante artikelen die nog een tweede leven verdienen. Hiermee stimuleren wij hergebruik en werken we mee aan een groener milieu! En het scheelt u ook nog eens in de portemonnee vergeleken met de nieuwprijzen.
Mooi toch? 😉

De kinderwagens worden getest op juiste technische werking en alles wordt netjes schoongemaakt. Op deze manier kunnen wij dus gebruikte, maar nog goede kinderwagens voor scherpe prijzen aanbieden. Ook de accessoires die koop te staan zijn vaak nog zo goed als nieuw, tenzij anders aangegeven staat in de productomschrijving.

U krijgt bij ons  2 maanden garantie op uw aangekochte kinderwagen en/of buggy.2018 Sneakers Schoen MensenDphf51 Vrouw Adidas Zwarte uZiOTPkX
Op vertoon van uw aankoopbon kunt u bij defecten binnen de garantie termijn van 2 maanden terugkomen en dan zullen wij u zo goed mogelijk proberen te helpen.
Lees hierPiedro Schoenenspeciaalzaak Piedro Van Asperen Schoenenspeciaalzaak Van Schoenenspeciaalzaak Piedro Van Asperen Asperen Piedro qMGVzSpU onze garantievoorwaarden.
Het is niet mogelijk een reeds aangekochte kinderwagen en/of buggy te retourneren zonder expliciet geldige redenen. Wij geven géén geld retour.

Retourneren van bestelde accessoires uit de webshop is uiteraard wel mogelijk, hiervoor heeft u de wettelijke 14 dagen de tijd na ontvangst van uw bestelling.
De retourzending is ten alle tijden op uw eigen kosten en risico.
Wilt u iets retoursturen dat u bij ons besteld heeft? Neemt u dan aub even contact met ons op.

Al onze aangeboden artikelen zijn opgeslagen in een opslagruimte, wij beschikken helaas (nog) niet over een showroom.
Bezichtiging van de kinderwagens/buggy´s is om die reden alleen mogelijk op afspraak.

Heeft u interesse of heeft u een vraag? Neem contact op via het menu: Contact
Wehkamp Gratis Bij Schoenen Scapino Blue Box Online Dames DE9IbWYeH2

 

KopenBeslist Cruyff Outlet Goedkoop nl Schoenen SzUVqpM