DamesschoenenHerenschoenenamp; Kinderschoenen DamesschoenenHerenschoenenamp; DamesschoenenHerenschoenenamp; Kinderschoenen DamesschoenenHerenschoenenamp; Online Online Online DamesschoenenHerenschoenenamp; Kinderschoenen Online Online DamesschoenenHerenschoenenamp; Kinderschoenen Kinderschoenen OPkn08w

 

Beste (aanstaande) ouders/grootouders/ooms/tantes etc.

Groen vans Bruin Authentic Schoenen Outlet Vans Heren Sneakers I7yvbfgY6

Welkom op deze pagina.
Allereerste van harte gefeliciteerd met de komst van uw kleine wondertje.

Wij verkopen diverse prachtige refurbished kinderwagens/buggy’s en ook diverse verwante artikelen die nog een tweede leven verdienen. Hiermee stimuleren wij hergebruik en werken we mee aan een groener milieu! En het scheelt u ook nog eens in de portemonnee vergeleken met de nieuwprijzen.
Mooi toch? 😉

De kinderwagens worden getest op juiste technische werking en alles wordt netjes schoongemaakt. Op deze manier kunnen wij dus gebruikte, maar nog goede kinderwagens voor scherpe prijzen aanbieden. Ook de accessoires die koop te staan zijn vaak nog zo goed als nieuw, tenzij anders aangegeven staat in de productomschrijving.

U krijgt bij ons  2 maanden garantie op uw aangekochte kinderwagen en/of buggy.De PrintSignOntwerp Print En Drukwerk Van ToekomstDigital b7gyYfI6v
Op vertoon van uw aankoopbon kunt u bij defecten binnen de garantie termijn van 2 maanden terugkomen en dan zullen wij u zo goed mogelijk proberen te helpen.
Lees hierBij Reklame Logo Relatiegeschenken Sport Shirt Darpo Met Bedrukken tsrBhxdQC onze garantievoorwaarden.
Het is niet mogelijk een reeds aangekochte kinderwagen en/of buggy te retourneren zonder expliciet geldige redenen. Wij geven géén geld retour.

Retourneren van bestelde accessoires uit de webshop is uiteraard wel mogelijk, hiervoor heeft u de wettelijke 14 dagen de tijd na ontvangst van uw bestelling.
De retourzending is ten alle tijden op uw eigen kosten en risico.
Wilt u iets retoursturen dat u bij ons besteld heeft? Neemt u dan aub even contact met ons op.

Al onze aangeboden artikelen zijn opgeslagen in een opslagruimte, wij beschikken helaas (nog) niet over een showroom.
Bezichtiging van de kinderwagens/buggy´s is om die reden alleen mogelijk op afspraak.

Heeft u interesse of heeft u een vraag? Neem contact op via het menu: Contact
4 Denim LessJeansLevis Denim Levi's LessJeansLevis ShirtsTrucker Levi's 4 FlK31TJc

 

Logo Sweatshirt MEtsy Champion Cookies Vintage Size Black Medium TKJlF1c