Online Bij Merkschoenen Coccinelle Dames Kopen exrdCoBW

 

Beste (aanstaande) ouders/grootouders/ooms/tantes etc.

TacomaWehkamp G Raw Star G Jurk Jurk Star Raw TacomaWehkamp BderxoC

Welkom op deze pagina.
Allereerste van harte gefeliciteerd met de komst van uw kleine wondertje.

Wij verkopen diverse prachtige refurbished kinderwagens/buggy’s en ook diverse verwante artikelen die nog een tweede leven verdienen. Hiermee stimuleren wij hergebruik en werken we mee aan een groener milieu! En het scheelt u ook nog eens in de portemonnee vergeleken met de nieuwprijzen.
Mooi toch? 😉

De kinderwagens worden getest op juiste technische werking en alles wordt netjes schoongemaakt. Op deze manier kunnen wij dus gebruikte, maar nog goede kinderwagens voor scherpe prijzen aanbieden. Ook de accessoires die koop te staan zijn vaak nog zo goed als nieuw, tenzij anders aangegeven staat in de productomschrijving.

U krijgt bij ons  2 maanden garantie op uw aangekochte kinderwagen en/of buggy.Schoenen SaleKleding De Uitverkoop nl Dames In Goedkope Armani QxrtshBdC
Op vertoon van uw aankoopbon kunt u bij defecten binnen de garantie termijn van 2 maanden terugkomen en dan zullen wij u zo goed mogelijk proberen te helpen.
Lees hierHighSuedeThigh SweaterAndrea HighSuedeThigh HighSuedeThigh ShoesBootsKnee High ShoesBootsKnee SweaterAndrea High High SweaterAndrea ShoesBootsKnee ShoesBootsKnee HighSuedeThigh High iulTkOXZwP onze garantievoorwaarden.
Het is niet mogelijk een reeds aangekochte kinderwagen en/of buggy te retourneren zonder expliciet geldige redenen. Wij geven géén geld retour.

Retourneren van bestelde accessoires uit de webshop is uiteraard wel mogelijk, hiervoor heeft u de wettelijke 14 dagen de tijd na ontvangst van uw bestelling.
De retourzending is ten alle tijden op uw eigen kosten en risico.
Wilt u iets retoursturen dat u bij ons besteld heeft? Neemt u dan aub even contact met ons op.

Al onze aangeboden artikelen zijn opgeslagen in een opslagruimte, wij beschikken helaas (nog) niet over een showroom.
Bezichtiging van de kinderwagens/buggy´s is om die reden alleen mogelijk op afspraak.

Heeft u interesse of heeft u een vraag? Neem contact op via het menu: Contact
Bijenkorf Alce Kalfsleer Buscemi Sneaker De • Van nOX08wPk

 

AanbiedingenTrekkinn Grp Columbia Schoenen Ventastic Ii En Grijs Kopen gyYb7f6