Online Verzending KopenGratis Zwarte Jurken Zalando O8wn0Pk

Home » Nieuws » Omgaan met factoren die u belemmeren

Dit filmpje is één van mijn favorieten als het gaat om uzelf te confronteren met uw belemmerende patronen. En het weglopen voor waar u bang voor bent, waardoor u niet doet wat nodig is om uw doelen te bereiken. Telkens krijg ik er weer kippenvel van.

 

 

Meisje In amp;a Shop Een Voor Top Kwaliteit KopenC Jurk Online bgvf6y7YI

Zou je graag willen:

  • dat je verandertraject soepeler loopt, minder (negatieve) energie kost;
  • dat je meer grip krijgt op de onderstroom (emoties, weerstand en dynamiek);
  • dat je impact toe neemt;
  • en dat ‘ze’ meegaan in de verandering.

Dus dat het leiden van de verandering voor jou lichter wordt?

Ik geloof dat dat kan. In de ruim 20 jaar dat ik al bezig ben met veranderingen in organisaties heb ik een schat aan inzichten en interventies ontdekt en ontwikkeld die daar bij helpen.Online Verzending KopenGratis Zwarte Jurken Zalando O8wn0Pk

Soms zit het ‘m in het inzetten van een interventie waardoor je mensen zin krijgen in de verandering en er hun beste bijdrage aan willen geven.  Soms zit het ‘m in het doorbreken van vastgeroeste gedragspatronen. Soms zit het in jouzelf, als leider van de verandering. En soms zit het in het ontbreken van enkele handige weetjes.

Graag deel ik wat van mijn kennis en ervaring met je door je 10 dagen lang een filmpje te sturen die je op een leuke manier een handig inzicht geeft waar veranderen lichter van wordt.

Ontvang vrijblijvend 10 interessante veranderfilmpjesOnline Verzending KopenGratis Zwarte Jurken Zalando O8wn0Pk

Tips & oefeningen voor lichter veranderen

Creatief Verandermanagement

Nicole van der Ouw

Nicole heeft als missie om veranderaars te helpen het veranderen lichter te maken. Ze heeft in haar 20 jaar werken in en met veranderprocessen in binnen en buitenland een schat aan interventies ontdekt en ontwikkeld om tot doorbraken te komen in processen van verandering die vaak zo weerbarstig gevonden worden. Nicole Verlicht Veranderen.

Over Nicole | Online Verzending KopenGratis Zwarte Jurken Zalando O8wn0PkWerkwijze | Diensten | Agenda | OpdrachtgeversDamesadidas Sneakers Cg6014 Stan Adidas Wit SmithDe 138 u13FcKT5lJ | Contact

Online Verzending KopenGratis Zwarte Jurken Zalando O8wn0Pk

Brusten Dames Schoenen Schoenen Dames Brusten Brusten Schoenen Veterschoen Veterschoen Veterschoen Dames y0Pm8wNOvn

Copyright 2019 Creatief Verandermanagement.